Zonwerend folie

  • 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Wilt u in de zomer uw huis ook koel houden? Dat kan natuurlijk met de aanschaf van een airco. Maar een airco is duur. Daarom zoekt u misschien naar een goedkopere oplossing. En die is er....

Zonwerend folie op de ramen plakken!

Juist ja, zonwerend raamfolie op de ramen plakken. Zonwerend raamfolie is relatief goedkoop en werkt effectief. En nee, niet zo effectief als een airco, maar u zult het verschil in huis merken!

Het zonwerend folie lijkt op een zonnebril. U zult dan ook altijd wat donkerder door de ramen naar buiten kijken. Het zonwerende raamfolie weert niet alleen zonnestralen, maar ook de UV stralen. Heeft u een kantoorbaan en zit u altijd in de felle zon? Vraag uw leidinggevende of het mogelijk is dat het bedrijf zonwerend raamfolie kan aanschaffen. Zo kunt u tenminste altijd op uw beeldscherm kijken en wordt u niet de hele dag blootgesteld aan die ongezonde UV stralen.

En als u dan toch aan het plakken bent. Wat dacht u van een leuke print plakfolie op de bureau kastjes? Of wat krijtbordfolie voor in de kantine? Het krijtbordfolie kunt u eventueel ook nog op magneetfolie plakken zodat u een krijtbord creeert waarop ook foto's en memo's met  een magneetje kunnen worden opgehangen.

Naast zonwerend folie zijn er ook nog wel honderden verschillende prints met raamfolie. Printjes met dieren, met natuur, met strepen, rondjes en andere figuren. En binnenkort kunt u bij 1001plakletters ook nog uw eigen naam en logo uit plakfolie laten snijden. U ziet het, er is veel mogelijk met folie! Van folie om de zon te weren tot folie om de meubels een nieuwe uitstraling te geven. Het vergt alleen enige creativitiet. Maar als u eenmaal begint, ontstaat de inspiratie vanzelf! U zult het zien.

 


Weergave: