Squid raamtextiel Ash (137cm)

squid raamtextiel ash 130cm Squid raamtextiel Ash (137cm) Squid raamtextiel Ash (137cm) Squid raamtextiel Ash (137cm) Squid raamtextiel Ash (137cm)
squid raamtextiel ash 130cm Squid raamtextiel Ash (137cm) Squid raamtextiel Ash (137cm) Squid raamtextiel Ash (137cm) Squid raamtextiel Ash (137cm)
Squid raamtextiel Ash (137cm)
0 Review | Review toevoegen
De breedte is 137cm. Bestel een hele rol van 30 meter óf bestel het Squid folie op maat.
€ 34,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
SQUID is een zelfklevend raamtextiel geschikt voor enkelglas, dubbelglas en hr glas. Squid reflecteert een groot deel van de warmte van de zon voordat deze de kamer binnenkomt. Afhankelijk van de kleur wordt 25% tot 36% van de zonne-energie gereflecteerd, waardoor de kamertemperatuur in de zomer tot 3°C koeler wordt. Squid ash reflecteert 25% zon.

 

Werkt Squid Ash beter tegen de zon dan normaal raamfolie?

Nee, als je zoveel mogelijlk zon wilt weren, dan raden wij je aan om te kiezen voor:

- Zonwerend raamfolie kleurloos
- Zonwerend raamfolie voor HR++ glas licht getint
- Zonwerend raamfolie voor HR++ glas zilver

 

Dit textielfolie is geschikt voor ramen van:

- Enkel glas
- Dubbelglas
- HR++glas
 

Wat is Squid folie precies?

Squid folie is een raamtextiel welke je kunt gebruiken voor bijna elk type glas.In tegenstelling tot andere folies (die doorgaans van pvc worden gemaakt) wordt Squid gemaakt van textiel. Dit geeft een zeer luxe uitstraling. Verder heeft Squid nog enkele voordelen. Zo werkt het privacy verhogend want je hebt overdag veel minder inkijk. Zelf kun je overdag wel gewoon door het Squid folie naar buiten kijken. Bij de ene kleur gaat dat makkelijker dan bij de andere. Met Squid op je ramen houdt je op warme dagen je huis ook tot 3 graden koeler.

 

Moet ik dit folie aan de buitenkant of binnenkant van het raam plakken?

Dit folie dient aan de binnenkant van het raam aangebracht te worden. Je mag het ook op ramen plakken in vochtige ruimtes.

 

Wil je een hele rol kopen of je Squid raamfolie op maat gesneden hebben?

Het is een zelfklevend raamfolie dat vrij eenvoudig op ramen is aan te brengen. Je kunt een hele rol van 30 meter bestellen. Hierop zit ook het retourrecht. Maar heb je minder folie nodig? Dan kunnen wij het folie ook op een korter stuk snijden. Dit bespaart je veel kosten en bovendien is het beter voor het milieu. Moeten wij het zonwerende folie voor je van de rol snijden? Dan vervalt het retourrecht. Om toch zeker te zijn van je aankoop, kun je in dit geval beter eerst een proefstaaltje bestellen.


proefstaaltje zonwerende raamfolie kleurloosHoe Squid folie op maat bestellen?

Meet elk raam dat je van folie wilt voorzien op. Neem de maten ruim, niet elk raam heeft namelijk hoeken van 90 graden. Wij adviseren om voor elke zijde 2-3 cm extra te nemen. Na het plaatsen kunnen deze overtollige randjes eenvoudig weggesneden worden en ontstaat er een nette en strakke rand. Tel het totaal bijelkaar en bestel eenvoudig via het keuze menu het gewenst aantal centimeter of meters folie. Je kunt stukjes van 50 centimeter bestellen, maar je kunt bijvoorbeeld ook 2 meter aan één stuk kopen.

 

Snijden jullie het raamfolie exact op maat?

Nee, wij snijden het altijd iets ruimer. Raamfolie wordt pas exact op maat gesneden nadat het op ramen is aangebracht. Het gaat hierbij vaak om milimeterwerk en daarnaast is niet zeker niet elk raamkozijn 100% recht. Ons folie op maat wordt daarom qua lengte geleverd met een kleine overmaat zodat het product zeker past en er niet per ongeluk net te weinig wordt geleverd vanwege (net iets te) scheef afsnijden.

 

Pluspunten van Squid raamfolie:

- Overdag bijna geen inkijk meer van buitenaf
- Zelf overdag wel gewoon naar buiten kunnen kijken
- Zonwerend effect, tot 3 graden koeler in huis
- Luxe uitstraling
- Makkelijk plakken
 

Belangrijke feiten van dit raamfolie:

- Zonreflectie: 25%
- 100% geweven polyester textiel
- Zelfklevend, makkelijk aan te brengen
- Vocht-, UV bestendig en zonwerend
- Antibacterieel en antischimmel eigenschappen
- Brandwerend klasse B-s1, d0 volgens EN13501-1

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zonwerendfolie.nl

Zonwerendfolie.nl

Info@zonwerendfolie.nl