Zonwerende raamfolie kleurloos

Zoek je zonwerend raamfolie dat bijna kleurloos is? Waarbij het zicht door de ramen vrijwel onveranderd blijft en het folie als het ware onzichtbaar op de ramen zit? Kies dan voor ons zonwerende raamfolie kleurloos met een breedte van 62 of 90cm. Een rol van dit kleurloze raamfolie tegen zon en warmte heeft een standaard lengte van 30 meter. Heb je niet zoveel folie nodig? Dan snijden wij het gratis op een kortere maat. Zo betaal je bij ons nooit teveel!
Weergave:
Zonwerend raamfolie kleurloos (62cm)
(0)
De breedte is 62cm. Bestel een hele rol van 30 meter óf bestel het zonwerende raamfolie op maat.
€ 39,95
Prijs per stuk
Zonwerend raamfolie kleurloos (90cm)
(0)
De breedte is 90cm. Bestel een hele rol van 30 meter óf bestel het zonwerende raamfolie op maat.
€ 60,00
Prijs per stuk

Zonwerend raamfolie kleurloos waar te koop?

Zonwerend raamfolie met een bijna kleurloze doorkijk koop je bij Zonwerendfolie.nl. Dé website gespecialiseerd in zonwerende folies voor de ramen van je huis, de beglazing van je overkapping, voor polycarbonaat én uiteraard ook voor grote ramen van bedrijven. De meeste folie winkels bieden alleen maar zonwerende folies met kleurtinten aan. Vaak zijn die zwart getint, hebben ze een blauwe kleur óf zijn ze zilver en hebben ze een spiegel effect aan de buitenkant van het raam. Niet iedereen die de ramen tegen warmte en zon wil beschermen, wil getint raamfolie op het raam hebben. Tintfolie maakt het binnen in huis of binnen in je kantoor namelijk een beetje donkerder. Het heldere transparante zonwerende folie dat wij verkopen doet dat vrijwel niet. Helaas voor de mensen die gek op statisch raamfolie zijn, die moeten we teleurstellen. Het zonwerende folie zonder kleur tint, is zelfklevend. Dat moet ook wel, want statische folie blijft aan de buitenkant van een raam niet hechten. Zelfklevende exterieurfolie doet dat echter wel!
 

Zonwerende folie zonder kleur tint

Zonwerende folie zonder kleur tint werkt perfect tegen warmte dat wordt veroorzaakt door zonlicht en zonnestralen. Je woonkamer, je keuken en slaapkamer blijft op warme dagen veel koeler dan dat je het glasfolie niet op je ramen zult hebben. En het fijne is dat je het raamfolie niet ziet zitten. De dure airco waarbij je naast de aanschafkosten, bij gebruik ook nog eens telkens energiekosten moet betalen, maakt je woning wellicht nóg koeler. Maar het zonweringsfolie is ook een perfecte oplossing. Met eenmalige aanschafkosten heb je hiervan, jaar in - jaar uit, plezier en geen extra kosten meer. Doordat wij ook maatwerk aanbieden hoef je als particulier en als bedrijf geen volle rollen te kopen. Je koopt en betaald alleen voor hetgeen je nodig denkt te hebben. Dat is naast een kostenbesparing ook nog eens goed voor het milieu.

Zonwerendfolie.nl

Zonwerendfolie.nl

Info@zonwerendfolie.nl