Zonwerende raamfolie statisch lichtgrijs/zilver (50cm)

Zonwerende raamfolie statisch lichtgrijs/zilver (50cm)
Zonwerende raamfolie statisch lichtgrijs/zilver (50cm)
0 Review | Review toevoegen
De breedte is 50cm. Bestel een hele rol van 15 meter óf bestel het zonwerende folie op maat.
€ 7,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Dit zonwerende raamfolie hecht aan ramen doordat het statisch is. Groot voordeel hiervan is dat het aanbrengen (zonder luchtbellen) makkelijker gaat dan bij gebruik van zelfklevend folie. Ook als je het statische folie wilt verwijderen, kun je het folie zo van de ramen afhalen zonder dat het lijmresten op het glas achter laat. Dit zonwerende raamfolie statisch is 50cm breed. De lengte kies je zelf. Zo kun je een complete rol van 15 meter bestellen óf kiezen voor maatwerk door een kortere maat in de maat tabel te kiezen.

 

Statische zonwerende folie kopen?

Statisch raamfolie heeft aan de achterzijde geen kleeflaagje. Het folie hecht aan glas door de statische lading die ontstaat tussen het plastic folie en het raam. Groot voordeel: Makkelijk en snel aanbrengen, fouten zonder problemen herstellen én makkelijk te verwijderen. Het folie is zilver aan de buitenzijde en lichtgrijs aan de binnenzijde.
 

Dit statische zonwerende raamfolie is geschikt voor:

- Enkel glas

 

Het statische raamfolie wordt afgeraden voor:

- Getint enkel glas
- Dubbelglas helder
- dubbel glas met tint
- Hr glas
- Met gas gevuld dubbelglas
 


Moet ik dit folie aan de buitenkant of binnenkant van het raam plakken?

Dit folie dient aan de binnenkant van het raam aangebracht te worden.

 

Wil je een hele rol of je zonwerende raamfolie op maat gesneden hebben?

Dit is een statische raamfolie tegen warmte van de zon. Je kunt een hele rol van 15 meter bestellen. Hierop zit ook het retourrecht. Maar heb je minder folie nodig? Dan kunnen wij het folie ook op een korter stuk snijden. Dit bespaart je veel kosten en bovendien is het beter voor het milieu. Moeten wij het zonwerende folie voor je van de rol snijden? Dan vervalt het retourrecht. Om toch zeker te zijn van je aankoop, kun je in dit geval beter eerst een proefstaaltje bestellen.proefstaaltje zonwerende raamfolie kleurloosHoe folie op maat bestellen?

Meet elk raam dat je van statische folie wilt voorzien op. Neem de maten ruim, niet elk raam heeft namelijk hoeken van 90 graden. Wij adviseren om voor elke zijde 2-3 cm extra te nemen. Na het plaatsen kunnen deze overtollige randjes eenvoudig weggesneden worden en ontstaat er een nette en strakke rand. Tel het totaal bijelkaar en bestel eenvoudig via het keuze menu het gewenst aantal centimeter of meters folie. Je kunt stukjes van 50 centimeter bestellen, maar je kunt bijvoorbeeld ook 2 meter aan één stuk kopen.

 

Snijden jullie het statisch folie exact op maat?

Nee, wij snijden het altijd iets ruimer. Raamfolie wordt pas exact op maat gesneden nadat het op ramen is aangebracht. Het gaat hierbij vaak om milimeterwerk en daarnaast is niet zeker niet elk raamkozijn 100% recht. Ons folie op maat wordt daarom qua lengte geleverd met een kleine overmaat zodat het product zeker past en er niet per ongeluk net te weinig wordt geleverd vanwege (net iets te) scheef afsnijden.

 

Pluspunten van dit statische raamfolie:

- Iets minder inkijk van buitenaf
- Je woning veel koeler op warme dagen
- Houdt ook UV licht tegen
- Makkelijk aanbrengen
- Makkelijk te verwijderen
- Herbruikbaar

 

Belangrijke feiten van dit raamfolie:

Zichtbare lichtreflectie: 50% (het terugkaatsen van het licht)
Zonlicht transmissie: 23% (het doorlaten van de straling door het glas)
UV bescherming: 72% (Folie blocked 90% UV stralen)
Dikte folie: 0,15mm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zonwerendfolie.nl

Zonwerendfolie.nl

Info@zonwerendfolie.nl