Zonwerend raamfolie voor HR++ glas zilver (46 cm)

Zonwerend raamfolie voor HR++ glas zilver (46 cm) zonwerend folie hr++ glas
Zonwerend raamfolie voor HR++ glas zilver (46 cm) zonwerend folie hr++ glas
Zonwerend raamfolie voor HR++ glas zilver (46 cm)
0 Review | Review toevoegen
De breedte is 46cm. Bestel een hele rol van 30 meter óf bestel het zonwerende folie op maat.
€ 12,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Dit is een heel goed werkend zonwerend raamfolie welke ook inkijkwerend werkt. Dit komt omdat de buitenzijde zilverkleurig is. Hierdoor kijken mensen die van buiten naar binnen willen kijken tegen een spiegelend raam aan. Van binnenuit je huis kijk je niet tegen een zilverkleurig raam aan, maar zie je eerder een licht getint raam waar je gewoon door naar buiten kunt kijken. De breedte is standaard 46cm. De lengte bepaal je zelf! Bestel een hele rol van 30 meter of betaal alleen voor wat je nodig hebt en bestel op maat!

 

Zonwerende folie dat inkijkwerend werkt?

Dit raamfolie werkt zowel zonwerend als inkijkwerend. Het extra brede raamfolie van 46cm breed houdt heel veel warmte tegen. Daarnaast zorgt het voor minder schitteringen in huis en blokt het grotendeels uv stralen. Doordat het folie uv licht blokkeert zullen meubels, vazen, bloempotten en vloerbedekking minder snel door zonlicht verkleuren. Een groot voordeel van het zilverkleurige zonwerende raamfolie is het feit dat het ook tegen inkijk werkt. Dit komt omdat de buitenkant zilver is. Dit heeft een spiegelende werking. Van buiten kun je overdag dan ook eigenlijk niet meer naar binnen kijken. En dat terwijl jij nog wel gewoon naar buiten kunt kijken!

 

Dit zilver zonwerende raamfolie is geschikt voor:

- Helder enkel glas
- Getint reflecterend enkel glas
- Getint reflecterend dubbel glas
- HR++glas

 

Het raamfolie wordt afgeraden voor:

- Getint enkel glas
- Helder dubbel glas
- Getint dubbel glas
- Helder dubbel glas STADIP EXT.
- Helder dubbel glas STADIP INT.
- Met gas gevuld dubbelglas
 


Moet ik dit folie aan de buitenkant of binnenkant van het raam plakken?

Dit folie dient aan de buitenkant van het raam aangebracht te worden.

 

Wil je een hele rol of je zonwerende raamfolie op maat gesneden hebben?

Dit is een zelfklevend raamfolie dat vrij eenvoudig op ramen is aan te brengen. Je kunt een hele rol van 30 meter bestellen. Hierop zit ook het retourrecht. Maar heb je minder folie nodig? Dan kunnen wij het folie ook op een korter stuk snijden. Dit bespaart je veel kosten en bovendien is het beter voor het milieu. Moeten wij het zonwerende folie voor je van de rol snijden? Dan vervalt het retourrecht. Om toch zeker te zijn van je aankoop, kun je in dit geval beter eerst een proefstaaltje bestellen.proefstaaltje zonwerende raamfolie kleurloosHoe folie op maat bestellen?

Meet elk raam dat je van folie wilt voorzien op. Neem de maten ruim, niet elk raam heeft namelijk hoeken van 90 graden. Wij adviseren om voor elke zijde 2-3 cm extra te nemen. Na het plaatsen kunnen deze overtollige randjes eenvoudig weggesneden worden en ontstaat er een nette en strakke rand. Tel het totaal bijelkaar en bestel eenvoudig via het keuze menu het gewenst aantal centimeter of meters folie. Je kunt stukjes van 50 centimeter bestellen, maar je kunt bijvoorbeeld ook 2 meter aan één stuk kopen.

 

Snijden jullie het raamfolie exact op maat?

Nee, wij snijden het altijd iets ruimer. Raamfolie wordt pas exact op maat gesneden nadat het op ramen is aangebracht. Het gaat hierbij vaak om milimeterwerk en daarnaast is niet zeker niet elk raamkozijn 100% recht. Ons folie op maat wordt daarom qua lengte geleverd met een kleine overmaat zodat het product zeker past en er niet per ongeluk net te weinig wordt geleverd vanwege (net iets te) scheef afsnijden.

 

Pluspunten van dit zonwerende raamfolie:

- Werkt anti inkijk
- Je woning veel koeler op warme dagen
- Houdt ook UV licht tegen
- Krasbestendig folie
- Vrij makkelijk op te plakken

 

Belangrijke feiten van dit raamfolie:

Licht toetreding: 16% (LTA)
Licht reflectie: 58%
Warmte transmissie: 12%
Warmte reflectie: 63%
Absorptie: 25%
Zon toetreding: 18% (ZTA)
Zonwering totaal: 82%
UV-wering: 99%
U-waarde W/m2K: 5,91
Dikte: 50micron

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zonwerendfolie.nl

Zonwerendfolie.nl

Info@zonwerendfolie.nl