Zonwerend raamfolie voor HR++ glas licht getint (90cm)

Zonwerend raamfolie voor HR++ glas licht getint (90cm) Zonwerend raamfolie voor HR++ glas licht getint (90cm) Zonwerend raamfolie voor HR++ glas licht getint (90cm) Zonwerend raamfolie voor HR++ glas licht getint (90cm)
Zonwerend raamfolie voor HR++ glas licht getint (90cm) Zonwerend raamfolie voor HR++ glas licht getint (90cm) Zonwerend raamfolie voor HR++ glas licht getint (90cm) Zonwerend raamfolie voor HR++ glas licht getint (90cm)
Zonwerend raamfolie voor HR++ glas licht getint (90cm)
0 Review | Review toevoegen
De breedte is 90cm. Bestel een hele rol van 30 meter óf bestel het zonwerende folie op maat.
€ 34,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Met dit licht getinte zonwerende raamfolie houd je heel veel warmte van de zon tegen. Je woning zal een stuk koeler zijn! Doordat de ramen met dit folie licht getint zijn, zul je minder last van inkijk in huis hebben. Zelf kun je nog uitstekend naar buiten kijken. Dit is een hoogwaardig zelfklevend folie welke veel wordt gebruikt voor woningen en bedrijven. De breedte is standaard 90m. De lengte bepaal je zelf! Bestel een hele rol van 30 meter of betaal alleen voor wat je nodig hebt en bestel op maat!

 

Zonwerende tintfolie kopen?

Dit zonwerende raamfolie is licht getint. Als je dit folie op je glas hebt aangebracht, kun je de doorkijk vergelijken met de doorkijk van een licht getinte zonnebril. Het raamfolie plak je aan de buitenkant van het raam en werkt niet alleen goed tegen warmte. Ook UV straling wordt grotendeels tegen gehouden én de inkijk wordt een beetje minder doordat de mensen wat donkerder door jouw ramen naar binnen kijken.

 

Dit zilver zonwerende raamfolie is geschikt voor:

- Helder enkel glas
- Getint reflecterend enkel glas
- Getint reflecterend dubbel glas
- HR++glas

 

Het raamfolie wordt afgeraden voor:

- Getint enkel glas
- Helder dubbel glas
- Getint dubbel glas
- Helder dubbel glas STADIP EXT.
- Helder dubbel glas STADIP INT.
- Met gas gevuld dubbelglas
 


Moet ik dit folie aan de buitenkant of binnenkant van het raam plakken?

Dit folie dient aan de buitenkant van het raam aangebracht te worden.

 

Wil je een hele rol of je zonwerende raamfolie op maat gesneden hebben?

Dit is een zelfklevend raamfolie dat vrij eenvoudig op ramen is aan te brengen. Je kunt een hele rol van 30 meter bestellen. Hierop zit ook het retourrecht. Maar heb je minder folie nodig? Dan kunnen wij het folie ook op een korter stuk snijden. Dit bespaart je veel kosten en bovendien is het beter voor het milieu. Moeten wij het zonwerende folie voor je van de rol snijden? Dan vervalt het retourrecht. Om toch zeker te zijn van je aankoop, kun je in dit geval beter eerst een proefstaaltje bestellen.proefstaaltje zonwerende raamfolie kleurloosHoe folie op maat bestellen?

Meet elk raam dat je van folie wilt voorzien op. Neem de maten ruim, niet elk raam heeft namelijk hoeken van 90 graden. Wij adviseren om voor elke zijde 2-3 cm extra te nemen. Na het plaatsen kunnen deze overtollige randjes eenvoudig weggesneden worden en ontstaat er een nette en strakke rand. Tel het totaal bijelkaar en bestel eenvoudig via het keuze menu het gewenst aantal centimeter of meters folie. Je kunt stukjes van 50 centimeter bestellen, maar je kunt bijvoorbeeld ook 2 meter aan één stuk kopen.

 

Snijden jullie het raamfolie exact op maat?

Nee, wij snijden het altijd iets ruimer. Raamfolie wordt pas exact op maat gesneden nadat het op ramen is aangebracht. Het gaat hierbij vaak om milimeterwerk en daarnaast is niet zeker niet elk raamkozijn 100% recht. Ons folie op maat wordt daarom qua lengte geleverd met een kleine overmaat zodat het product zeker past en er niet per ongeluk net te weinig wordt geleverd vanwege (net iets te) scheef afsnijden.

 

Pluspunten van dit zonwerende raamfolie:

- Werkt deels anti inkijk
- Je woning veel koeler op warme dagen
- Houdt ook UV licht tegen
- Krasbestendig folie
- Vrij makkelijk op te plakken

 

Belangrijke feiten van dit raamfolie:

Licht toetreding: 26% (LTA)
Licht reflectie: 46%
Warmte transmissie: 20%
Warmte reflectie: 51%
Absorptie: 29%
Zon toetreding: 27% (ZTA)
Zonwering totaal: 73%
UV-wering: 99%
U-waarde W/m2K: 5,91
Dikte: 50micron

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zonwerendfolie.nl

Zonwerendfolie.nl

Info@zonwerendfolie.nl