Zonwerend folie

  • 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

De dagen worden langer, de zon laat zich vaker zien en de temperaturen zijn al behoorlijk aan het stijgen. Bereid je voor, want de zomer komt er aan! Met zonwerende folie bereid je je goed voor op de zomer. In dit blog vertellen we je alles over zonwerende raamfolie.

Helaas heeft de zomer behalve héél véél voordelen toch ook enkele nadelen, waaronder de warmte die je huis binnendringt. Hiervoor kun je natuurlijk een aircondition aanschaffen echter is dat niet voor iedereen betaalbaar. Een voordelige manier van zonwering is het zonwerende raamfolie van de webshop Plakfoliewebshop.nl, deze webshop biedt verschillende zonwerende raamfolies aan, zowel statische folies als zelfklevende folies.

Statische zonwerende folies
Het grootste deel van het zonwerende folie assortiment bestaat uit statische folies, dit is erg makkelijk aan te brengen en eventueel nog makkelijk te verplaatsen wanneer het bijvoorbeeld iets scheef is geplakt. De zonwerende statische raamfolies zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen, de lengte kun je zelf kiezen en gaat per 50 cm.

Zelfklevende zonwerende folies
Twee zonwerende raamfolies uit het assortiment zijn zelfklevend, dat wil zeggen dat ze hechten door middel van een plaklaag. Het zonwerende folie is getint en daar valt van beide zijden door heen te kijken, het andere zonwerende spiegelende folie is aan de plakzijde spiegelend, dat zorgt er voor dat er een effect ontstaat waarbij je niet van buiten naar binnen kunt kijken maar jij wel van binnen naar buiten. Echter 's avonds, wanneer het buiten donker is en jij binnen het licht aan hebt, werkt dit effect tegenovergesteld en kun je niet naar buiten kijken maar men wel bij jou naar binnen.

Van alle zonwerende folies biedt de Plakfoliewebshop proefstaaltjes aan, daarmee kun je zelf beoordelen of het raamfolie naar jouw wens is. Je kunt de doorkijk en de kleur beoordelen. Een proefstaaltje heeft een prijs van € 1,35 en wordt gratis naar je opgestuurd. En heb je een vraag over het zonwerende folie? De klantvriendelijke klantenservice helpt en adviseert je graag en snel per e-mail.

    04-05-2017 14:54     Reacties ( 1 )

Reacties (1)
 Tini -  04-05-2017

Ideaal! Ik heb de statische grijze folie van Plakfoliewebshop.nl en het werkt echt heel erg goed.