Zonwerende folie (goedkoop) 50cm

zonwerend folie
Zonwerende folie (goedkoop) 50cm
0 Review | Review toevoegen
De breedte is 50cm. Bestel een hele rol van 10 meter óf bestel het zonwerende folie op maat.
€ 3,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Dit is een perfect werkend zonwerende folie geschikt voor ramen van woningen en voor het blinderen van autoramen. Het raamfolie is zelfklevend en heeft een lichte tintkleur. Het zelfklevende raamfolie is een goedkope oplossing tegen warmte door de zon. Het is gemaakt voor gebruik voor enkelglas.

 

Goedkope zonwerende folie kopen?

Waarom dit zonwerende raamfolie goedkoper is dan de andere? Dat komt omdat deze folie in China wordt geproduceert en de andere varianten in Europa. Daarnaast beschikken de duurdere folies vaak over specifieke eigenschappen waardoor de zonwering net weer even wat beter werkt dan bij zonwerende folie goedkoop. Maar ondanks dat dit zonwerende folie goedkoop is, is het zeker niet een slecht raamfolie.

 

Dit zonwerende raamfolie is geschikt voor:

- Enkel glas
- Autoruiten blinderen

 

Het raamfolie wordt afgeraden voor:

- Getint enkel glas
- dubbel glas
- Hr glas
- Met gas gevuld dubbelglas
 


Moet ik dit folie aan de buitenkant of binnenkant van het raam plakken?

Dit folie dient aan de binnenkant van het raam aangebracht te worden.

 

Wil je een hele rol of je zonwerende raamfolie op maat gesneden hebben?

Dit is een zelfklevend raamfolie tegen warmte van de zon. Je kunt een hele rol van 10 meter bestellen. Hierop zit ook het retourrecht. Maar heb je minder folie nodig? Dan kunnen wij het folie ook op een korter stuk snijden. Dit bespaart je veel kosten en bovendien is het beter voor het milieu. Moeten wij het zonwerende folie voor je van de rol snijden? Dan vervalt het retourrecht. Om toch zeker te zijn van je aankoop, kun je in dit geval beter eerst een proefstaaltje bestellen.proefstaaltje zonwerende raamfolie kleurloosHoe folie op maat bestellen?

Meet elk raam dat je van folie wilt voorzien op. Neem de maten ruim, niet elk raam heeft namelijk hoeken van 90 graden. Wij adviseren om voor elke zijde 2-3 cm extra te nemen. Na het plaatsen kunnen deze overtollige randjes eenvoudig weggesneden worden en ontstaat er een nette en strakke rand. Tel het totaal bijelkaar en bestel eenvoudig via het keuze menu het gewenst aantal centimeter of meters folie. Je kunt stukjes van 50 centimeter bestellen, maar je kunt bijvoorbeeld ook 2 meter aan één stuk kopen.

 

Snijden jullie het raamfolie exact op maat?

Nee, wij snijden het altijd iets ruimer. Raamfolie wordt pas exact op maat gesneden nadat het op ramen is aangebracht. Het gaat hierbij vaak om milimeterwerk en daarnaast is niet zeker niet elk raamkozijn 100% recht. Ons folie op maat wordt daarom qua lengte geleverd met een kleine overmaat zodat het product zeker past en er niet per ongeluk net te weinig wordt geleverd vanwege (net iets te) scheef afsnijden.

 

Pluspunten van dit zonwerende raamfolie:

- Werkt deels anti inkijk
- Je woning veel koeler op warme dagen
- Houdt ook UV licht tegen

 

Belangrijke feiten van dit raamfolie:

Lichtdoorlatendheid =31%
UV reductie = 87%
Warmte reductie = 89%

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Zonwerendfolie.nl

Zonwerendfolie.nl

Info@zonwerendfolie.nl