Zonwerend folie

  • 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Zonwerende raamfolie VS zonwerend folie?

Voor de klant is het vaak onduidelijk als er over zonwerende raamfolie of over zonwerend folie gesproken wordt. Men vraagt zich af wat het verschil tussen deze twee folies is. Wij kunnen u vertellen dat er geen verschil ik tussen zonwerende raamfolie en zonwerende folie. Laten we zeggen: de ene winkel gebruikt de ene benaming, de andere winkel de andere benaming.

Hoewel er tussen bovenstaande benaming geen verschil is. Is er wel verschil in de verschillende soorten raamfolie met een zonwerend effect. Zo is er zonwerend raamfolie met een plakkende achterzijde en zonwerend folie met een statische achterzijde. Het statische raamfolie is duurder qua prijs. Maar wel veel handiger in gebruik. Dit folie kunt u namelijk herbruiken. Heeft u uw raamfolie dus scheef opgeplakt? Dan is er geen nood aan de man. U trekt het scheef aangebrachte raamfolie van het raam. U maakt het raam opnieuw schoon en vetvrij. U sprankelt wat druppeltjes water op het raam en brengt het statische raamfolie opnieuw aan. Met een zogenaamd rakeltje wrijft u het folie mooi glad op de ramen. U wrijft de luchtbellen eruit en het overtollige water.

Het statische raamfolie is ook weer verkrijgbaar in verschillende prijsklasses. U kunt ervan uit gaan dat hoe duurder het raamfolie is, hoe beter de kwaliteit van het folie is en hoe beter het folie de zon, maar ook de UV stralen zal weren. Op de website van Raamfolieonline.nl ziet u diverse soorten zonwerende raamfolies tegen zeer scherpe prijzen aangeboden. 


Weergave:
 
Geen producten aanwezig