Zonwerend folie

  • 0
    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Zonwerend folie

Heb je last van zonlicht en warmte in huis? Zonwerend raamfolie is een product waarmee je dit probleem kunt verhelpen. Het folie is speciaal gemaakt om zonlicht en de warmte van de zon tegen te houden. In het assortiment van de Plakfoliewebshop vind je meerdere zonwerende folies, met ieder haar eigen specificaties. Zo is het ene folie dikker dan de ander, en verschillen de folies in kleur van elkaar. Ook hebben de raamfolies verschillende effecten, er bestaat een zonwerend raamfolie met een speciaal 'one-way-vision' effect, dat wil zeggen dat je wel door het zonwerende folie naar buiten kunt kijken, maar men van buiten niet bij jou naar binnen kan kijken. Let wel op: het effect valt 's avonds weg, wanneer het buiten donker wordt en je binnen het licht aan hebt. Maar omdat veel mensen dan gordijnen dicht hebben maakt dat vaak niet zoveel uit.

Verder zijn er statische zonwerende raamfolies en zelfklevende zonwerende raamfolies en is een gedeelte van de raamfolies spiegelend en een gedeelte niet-spiegelend. Bij ieder artikel worden de specificaties duidelijk vermeld in de omschrijving.
 

    16-08-2016 09:10     Reacties ( 1 )

Reacties (1)
 Karin -  19-04-2017

Dankjewel voor deze informatie. Ik zelf heb ook elke zomer weer last van de zon in mijn woonkamer en was iets aan het zoeken om dit tegen te gaan. Ik ga hiervoor speciale plakfolie gebruiken!